Hundekjøp med forbrukslån på dagen

Inneholder annonselenke.

På forsiden av vårt nettsted var vi såvidt innom dette med finansiering av bikkjer og hvordan et stort kobbel kan koste betydelige summer. Det vi i utgangspunktet da tenkte på var at det er mulig å bruke et forbrukslån til å gjøre slike investeringer ettersom det gjerne vil være vanskelig å få til finansiering på annen måte.

(Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.)

Alaskan Husky aktivitet trening

Poenget er ofte at investeringer som dette vil komme på mange hundre tusen kroner hvis man ser alt under ett, og dette er det de færreste som har råd til å betale på strak arm. Å få låne slike beløp i en vanlig bank kan man som regel også glemme med mindre man stiller sikkerhet i hus og hjem, og det er ikke sikkert at alle ønsker å bruke opp disse lånemulighetene på hund. De lånene hvor man slipper å måtte stille pant vil derfor kunne være attraktive muligheter selv om rentene er noe høyere. Har man en grei økonomi og ikke har noen betalingsanmerkninger og slikt vil man kunne få renter som er helt akseptable på beløp i denne størrelsesordenen.

Når det er sagt: for mange altså det å holde på med bikkjer på denne måten en stor drøm som man ofte bare kan glemme å oppfylle, men hvis man virkelig vil er det ikke tvil om at det finnes muligheter. Man må rett og slett bare tørre å hoppe ut i det og ikke tenke for mye! Det er en fantastiske opplevelse å ha daglig kontakt med disse vesenene og det beste av alt er at følelsen er gjensidig fra dyrenes side. En god og omtenksom heier er det beste en hund kan få, og har du lyst, ja, så har du rett og slett lov! Det er ingenting å vente på, men bare å sette i gang!

Let etter din hund på Finn.no!